Egyéb

Házirend

 • A Munkásotthon kezelő szerve a Csepeli Munkásotthon Alapítvány

 • Nyitvatartási idő: minden nap 8 órától 20 óráig, illetve ettől eltérően a programokhoz igazodóan.

 • A Munkásotthon programjain, belépődíjas rendezvényein a látogatás feltétele a jegyváltás, illetve tanfolyamok esetén a tanfolyamdíj befizetése.

 • Látogatóink zavartalan szórakozása érdekében minden munkatársunktól, látogatónktól elvárjuk a közösségi és társas együttlét szabályainak megfelelő kulturált magatartást és megjelenést.

 • A Munkásotthon berendezéseinek és felszereléseinek rendeltetésszerű használata- az anyagi felelősség terhe mellett – valamint a tisztaság és a rend megóvása minden munkavállalónak és látogatónak érdeke, kötelessége. A szándékos károkozás kártérítési kötelezettséggel jár. A technikai berendezéseket és felszereléseket csak a program- és foglalkozásvezetők, illetve a Munkásotthon munkatársai által megbízott személyek kezelhetik.

 • A Munkásotthon területén tartózkodó minden személy köteles betartani és másokkal betartatni az érvényben levő Munka-, Tűz- és Vagyonvédelmi Szabályokat.

 • Ittas, bódító- vagy kábítószer hatása alatt álló személy a Munkásotthon területén nem tartózkodhat.

 • A Munkásotthon területére szeszes italt, kábítószert, valamint élő állatot behozni tilos. Továbbá az épületben görkorcsolyával, rollerrel, kerékpárral közlekedni tilos.

 • A dohányzásról szóló törvény értelmében dohányozni a Munkásotthon területén csak a dohányzásra kijelölt helyeken lehet.

 • A tűzrendészeti szabályok betartása és betartatása a Munkásotthon területén tartózkodó minden személyre nézve kötelező. Nyílt láng használatához a vezetőség előzetes engedélye szükséges.

 • A Munkásotthon területén a programokhoz kapcsolódóan bármilyen terméket árusítani, terjeszteni csak intézményvezetői engedéllyel lehet. Az árusítás csak esztétikailag kifogástalan árusítóasztalokról történhet.

 • A Munkásotthon a behozott értéktárgyakért felelősséget nem vállal.

 • Az egyes helységek nyitását-zárását az intézmény információs irodája a kulcskezelési füzet szerint végzi.

Bármely veszély, baleset észlelése esetén értesítendő a biztonsági szolgálat, a Művelődési Központ munkavállalói, valamint az adott ügyben illetékes hatóságok.

Telefonszámok

MENTŐK – 104

TŰZOLTÓK – 105

RENDŐRSÉG – 107

Mobiltelefonról elérhető segélykérés – 112

Kérjük látogatóinkat, hogy észrevételeikkel, problémáikkal forduljanak munkatársainkhoz.


Dohányzás

A 2011. évi XLI. törvény a nemdohányzók védelméről és a dohánytermékek fogyasztásának, forgalmazásának egyes szabályairól szóló 1999. évi XLII. törvény módosításáról rendelkező szabályozás értelmében az épület egész területén TILOS a dohányzás és a tudatmódosító szerek használata.

Dohányzásra kijelölt helyek:

a.) az épület előtti területen, a bejárattól 5m távolságra (kerékpár tároló)

b.) belsőudvar, a hamutállal jelölt helyeken.


Akadálymentesítés

A művelődési házunk 3-as bejáratnál kialakított mozgássérültek számára kialakított lépcsőlift megkönnyíti a színházterembe, rendezvényterembe és a Galéria 21 kiállítótermünkbe való bejutást az arra rászorulóknak.

Parkolás

A Munkásotthon környéke nem fizető övezethez tartozik, így parkolási díjat nem kell fizetni.

Az épület udvarán nem tudunk helyet biztosítani parkolásra a nagyközönség számára.

A művelődési ház udvarán csak az intézményvezető által engedélyezett külső munkatársak (pl. díszletszállítás) és látogatók parkolhatnak. Az udvari nagykaput minden esetben a sorompóval zárva kell tartani.


Adatkezelési tájékoztató

adatkezelesi_tajekoztato.pdf

Étterem/Büfé

A művelődési házunk büféje a rendezvények alatt várja a vendégeket.

Nyitvatartása a rendezvények igazodik.

Az épületben működik az igényesen kialakított LA GUNA étterem, amely a hét minden napján tradicionális magyar ételekkel és nemzetközi fogásokkal, házias ízekkel, menükkel, kiváló magyar borokkal és pálinkákkal várja a kedves vendégeit. Esküvők megrendezését is vállalják!

Étterem telefonszáma: +36 1 425-32-39

Étterem nyitva tartása:

Hétfő-Csütörtök: 12:00-21:00

Péntek-Szombat: 12:00-22:00

Vasárnap: 12:00-21:00

La Guna honlap